Tepsi Kebabı









Tepsi Kebabı 


500gr kuşbaşı et
3 patlıcan
1 soğan
2-3 biber
Sarımsak
2-3 domates 
Tuz ve baharatlar

Etleri tavaya alıp kavuralım.Suyunu çektikten sonra 1 kaşık tereyağı soğan,sarımsak ,tuz ve biberleri ekleyip etler yumuşayıncaya kadar pişirelim.Patlıcanları dilimleyip 2 çorba kaşığı yağla harmanlayıp fırın tepsisine dizelim.180 derece fırında kızartalım.


Daha sonra,patlıcanların bir kısmını ayıralım.En altta patlıcan üzerine pişirdiğimiz etleri onunda üstüne ayırdığımız patlıcanları dizelim.dilimlediğimiz Domatesleri en üste dizelim.2-3 kaşık yağ,1/2 çay bardağı su,tuz,1 tatlı kaşığı biber salçası ve baharatları harmanlayıp tepsiye ilave edelim.180 derecede 20 dk pişirelim.Afiyet olsun . .

Yorumlar